%%LNG_LoadingPleaseWait%%

Hirlevél feliratkozás


Rólunk

 Bemutatkozás: Társaságunk szakmai elődje anyai nagyapám, aki 1978-as nyugdíjba vonulását megelőzően 40 évig volt művezető az Állami Kőfaragó Vállalatnál, amely mellett otthonában kialakított telephelyét is sikeresen vezette. Madarász Gábornak hívnak 1972-ben, születtem Budakeszin már említett kőfaragó dinasztiába. Nagyapám és nagybátyám után engem is megfertőzött a mészkő illata. .1991.- ben végeztem a Vági István építőipari technikum magasépítő szakán. Gyerekkorom óta a nagyapám által kialakított telephelyen foglalkozom a kőipar munkával, ahol a zsebpénzemet is a szakmámmal foglalkozásommal kerestem meg. 1994- ben teljesen önálló vállalkozásomat indítottam el, egyedi díszítő kőburkolatok tervezése, gyártása és  kivitelezése  mészkőből, gránitból márványból műszaki szakmai tanácsadással speciális segédanyagok alkalmazásával. 2013-ban Stone Shop Kőfaragó Kft. megalakulása váltotta az Egyéni Vállalkozásban folytatott tevékenységet.

 

Referenciáink: Már a 90-es évek közepén- második felében kisebb-nagyobb családi házak mellett, olyan beruházásokon sikerült alvállalkozóként homlokzati díszítő  kőburkolati munkákat végezni, mint például: Vidéki Plázák közül győri, szegedi, alba (székesfehérvári), debreceni, miskolci.  Ezek után 1999-ben Elte Déli tömb ahol közel 8 hónapig folyt a homlokzati burkolat készítése szintén alvállalkozóként továbbá Budapesten az Erzsébet tér úgynevezett „gödör” , szintén az Erzsébet téren a Le Meridien  szállónál.  2001-ben saját vállalásban készült a Nissan Summit székház a Lágymányosi Híd pesti hídfőjénél 1200m2 kőburkolat. 2003 Kecskemét Arborétum Lakópark,  2008-ban és 2009-ben Budapest fogaskerekű utca Takarékszövetkezetek Informatikai központjának Irodaháza,Debrecenben a Fórum Bevásárló és Szórakoztató központ valamint a Debreceni Latinovits Színház és a Miskolci Városi Sportuszoda homlokzati díszítő  kőburkolatai munkáinak a műszaki vezetését Jómagam végeztem. Utóbb említett három beruházáson több mint 13000 m2 kő került a helyére a vezetésem alatt, ahol természetesen a kivitelezésből is sikerült egy kisebb szeletet elvállalni. 2010-ben Budapest Csörsz utca Momentum irodaház külső belső kőburkolati munkák. 2010-2011-ben Budapesten a Toldy Ferenc utcában az új Belga nagykövetség díszítő kőburkolati munkáit végeztem. 2012-ben Nyíregyháza Kossuth tér szökőkút és vízi játék 300 m2 gránit kőburkolat. 2013-ban Hajdúszoboszló Emlékezés tere 300 m2 mészkő kőburkolat, Salgótarján Múzeum tér és környezete rekonstrukciós munkálatok 600 m2 lángolt gránit kőburkolat. Még ugyan ebben az évben Debrecen Műszaki Egyetem 120 m2 szerelt homlokzati kőburkolat. 2014 Budapest Bem tér Külügyminisztérium főbejáratának kőburkolat cseréje.

Fenn nevezett referenciákból készített  fotók a

Fal-és homlokzat burkolatok 

web oldalon, valamint a

https://www.facebook.com/gabor.madarasz.376/photos_albums

web oldalon találhatóak. 

 

KÉRDEZZEN TŐLÜNK!


   Teljes név:
*  Email cím:
   Cégnév:
   Telefonszám:
   Rendelés száma:
   RMA Szám:
*  Adatok:
*  Captcha ellenőrzés:

Kérjük másolja le a karaktareket az alábbi szöveg mezőbe. Ez megakadályozza, hogy automatizált robotokkal rosszindulatú üzeneteket küldjenek nem felhatalmazott emberek.

img